Over ons.

Al meer dan 15 jaar is afvoerontstoppen.nl een begrip in de ontstoppingswereld. Door heel Nederland lossen wij ontstoppingen op in- en buitenshuis!

Gestart in2007

Destijds begon Geert Jan Hendrik in loondienst als ontstopper. Al snel kreeg hij door dat dit echt zijn vak is! Hij werd benaderd door Bouwsector Nederland om zijn eigen organisatie samen te stellen. Inmiddels bestaat zijn ontstoppingsdienst uit meer dan 20 vakmannen die samen zorgdragen voor een landelijke dekking.

De Missie

Wij weten als geen ander dat een verstopte afvoer voor veel problemen kan zorgen. Je wilt het dan ook snel opgelost hebben en daar liever niet de hoofdprijs voor betalen. Er moest een dienst ontwikkelt worden die niet alleen snel is maar ook betaalbaar. Een visie van vele jaren geleden die nu werkelijkheid is geworden!

De Grondleggers

Geert van Afvoer Ontstoppen

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor vele bouwbedrijven. Hij stuurt verschillende teams aan. Hij is verantwoordelijk bij Bouwsector Nederland voor de ontstoppers, behangers en Advies Nederland.

Luis van Afvoer Ontstoppen.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij ook het aanspreekpunt alle vakmannen binnen zijn regio. Het werkgebied waarin Luis werkt is Zuid-Holland en Brabant.

De Afvoer Ontstopping Specialist van Nederland

In totaal werken er tientallen ontstoppers bij Bouwsector Nederland. Deze hebben allemaal hun eigen regio. Dus heb je last van een ontstopping en wil je er snel van af? 

Huur dan onze loodgieter in en maak gebruik van onze aanbieding. Meldt je direct bij ons aan!

Scroll naar boven